Nyheder:

Succesfuldt første møde i EU-netværk for sundhedsaktører

D. 4. maj afholdt Det Syddanske EU-kontor første netværksmøde i Syddanmarks Sunde EU-netværk. Med over 45 engagerede deltagere og masser af gode spørgsmål, var dagen en succes, der allerede kalder på en gentagelse, forklarer EU-konsulent Allan Nordby Ottesen:

”Det var rigtig dejligt at se så mange deltagere og fra så mange forskellige områder. Både kommuner, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og regionen var repræsenteret, og det gav masser af gode drøftelser og netværksmuligheder. Deltagerne var meget engagerede og også interesserede i at møde hinanden, så vi håber at kunne afholde næste netværksmøde fysisk, når det er muligt igen.” 

På programmet var bl.a. mulighederne og relevante indkaldelser i Horizon Europe Cluster Health, Digital Europe og i EU’s nye vækststrategi, Green Deal. Netværksmødet bød også på en generel introduktion til, hvad et EU-projekt er og et oplæg fra virksomheden SelfBack, som har konkret erfaring med at søge støtte fra EU.

Vil du også være en del af netværket?

Arbejder du inden for sundhedsområdet, og kunne du tænke dig at være en del af netværket? Så er du velkommen til at skrive en mail til rir@southdenmark.be. Du kan samtidig tilmelde dig netværkets nyhedsmail (Sunde Nyheder), som byder på relevante nyheder, events og projektindkaldelser fra forskellige europæiske sundhedsnetværk. 

Om netværket

Syddanmarks Sunde EU-netværk er et regionalt netværk med fokus på funding og best practice i forhold til udvikling af EU-projekter i Syddanmark. Netværket henvender sig til forskere, kommuner, hospitaler og andre offentlige aktører i Region Syddanmark og vil bl.a. informere om EU-programmer og indkaldelser på sundhedsområdet og samtidig give mulighed for erfarings- og videnudveksling om EU-projekter.