Nyheder:

Lav teknologiprojekter med Sydkorea: "Et af verdens mest innovative lande"

Sydkorea har Oscar-vindende film, teknologi-giganter som Samsung og LG – og et stærkt samarbejde med netværket EUREKA, som nu åbner nye muligheder for, at europæiske og koreanske virksomheder og videninstitutioner kan lave innovationsprojekter sammen.

Den nye indkaldelse er til projekter med “Avancerede Materialer”, herunder fx batteri- og sensorteknologi, energilagring, letvægts-, nano- og kompositmaterialer, plastikgenbrug samt robotter og andre industrimaskiner.

Projekter med stor potentiel effekt for den grønne omstilling eller viden-drevet vækst og beskæftigelse i Danmark vil blive prioriteret. Der gives tilskud på op til 300,000 euro (ca. 2,25 mio. kr.) per projektpartner og i alt 500,000 euro (ca. 3,7 mio. kr.) per projekt.

“Korea er et af verdens mest innovative lande,” siger Jeanette Kristensen, forretningsudvikler i Erhvervshus Sydjylland:

“Man er slet ikke i tvivl, når man i Seouls lufthavn møder den første robot i form af en lufthavnsmedarbejder. Koreanerne bruger teknologi som hverdagshjælp, og de har en meget dynamisk tilgang til samarbejde. Jeg har haft udviklingsprojekter og iværksat samarbejde, der er kørt over landegrænserne til stor inspiration for begge parter.”

Frist for ansøgning til den nye indkaldelse er den 30. juni 2020.

Den 26-27 maj kan man forberede sig med et besøg til KOREA EUREKA DAY i Seoul, hvor virksomheder, forskere og andre aktører kan mødes og udforske projekt- og partnerskabsmulighederne.

Kontakt vores konsulenter for flere oplysninger og hjælp med projektansøgningen!