Nyheder:

Gør Erasmus endnu lettere - få en akkreditering

Organisationer inden for voksen-, skole- og erhvervsuddannelsesområdet kan nu ansøge om en Erasmus-akkreditering, der kan lette arbejdet med løbende ansøgninger til mobilitetsaktiviteter fra 2021-2027. 

For at blive akkrediteret skal en organisation udarbejde en overordnet ERASMUS plan for fremtidige aktiviteter med international udveksling og samarbejde. Planen skal understøtte Erasmus-programmets mål og generelle krav – og vise, hvordan Erasmus+ aktiviteterne gavner organisationens arbejde og udvikling.

Med en akkrediterede slipper man efterfølgende for at skrive en detaljeret ansøgning til hver mobilitetsaktivitet, men kan nøjes med at indsende en aktivitetsplan for det kommende år. Akkrediteringen giver således muligheden for løbende at udvikle de internationale aktiviteter med udgangspunkt i den overordnede ERASMUS plan, uden at skulle udarbejde en ny ansøgning.

Hver for sig eller sammen

Der er både mulighed for akkreditering som en enkelt organisation, eller som konsortie-koordinator på vegne af flere institutioner. F.eks. kan en kommune søge som koordinator for flere skoler.

Følgende organisationer kan søge Erasmus+ akkreditering:

  • Almen voksenuddannelse og folkeoplysning
  • Dagtilbud, grundskole og ungdomsuddannelse
  • Erhvervsrettet grund- og efteruddannelse
Jens

Jens Bøgetoft Christensen

jbc@southdenmark.be
+45 30 61 61 37
+32 499 832 3

Henriette

Henriette Hansen

hha@southdenmark.be
+32 477 777 615