Nyheder:

Mød vores kollega, Emma

På SDEO har vi haft glæden af at byde vores nye kolleger velkommen til kontoret i Bruxelles. En af dem er Emma Rosenbek Severinsen. Hun skal arbejde med kontorets kommunikation, hvor hun skal fortælle om de mange udviklingsprojekter, der søsættes i Syddanmark. 

Vi har i februar haft glæden af at byde velkommen til tre nye kolleger. Og så ikke helt. Emma er ny i jobbet, men ikke ny på Det Syddanske EU-Kontor. Hun tilbragte sin praktiktid hos os i efterårssemesteret 2023, og nu venter endnu flere kommunikationsopgaver på skrivebordet.

“Jeg er glad for at få muligheden for at blive på kontoret. Jeg er slet ikke færdig med at tale med de mange syddanskere, der er en del af de spændende EU-projekter, der er med til at skabe udvikling i Syddanmark,” siger Emma. 

En god arbejdsplads

Emma er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Studiet ledte hende forbi forlaget Lindhardt og Ringhof, hvor hun fik muligheden for at forene journalistikken med strategisk kommunikation i forlagets presseafdeling. Herefter begyndte hun på en kandidat i retorik ved Aarhus Universitet, der førte hende til Bruxelles.

LÆS OGSÅ: Vi byder velkommen til vores nye kollega Marie

“Det Syddanske EU-Kontor er en dejlig arbejdsplads med et godt fællesskab, og en af hovedårsagerne til, at jeg gerne ville blive i Bruxelles. På kontoret har jeg haft rig mulighed for at tilegne mig ny viden og færdigheder, som jeg kan tage med mig i arbejdslivet,” siger hun.

LÆS OGSÅ: Mød Adam, vores nye kollega på kvalificeret arbejdskraft og uddannelse

Hun er også glad for at blive i Bruxelles, hvor hun føler sig mere og mere hjemme.

“Bruxelles er en dejlig by, når man først lærer den at kende. Jeg ser frem til at foråret vender tilbage til Bruxelles og så har jeg planer om at komme mere rundt i Belgien og se nogle af forårsklassikerne med mine venner,” siger hun.

Du kan skrive til Emma på ems@southdenmark.eu.

SDEODots-Blue_EN

South Denmark European Office
Avenue Palmerston 18
B-1000 Bruxelles
info@southdenmark.be

©2023 South Denmark European Office/ Det Syddanske EU-Kontor