Nyheder:

Vi byder velkommen til vores nye kollega Marie

en kølig februardag bød vi velkommen til vores nye kollega på området for sundhed og velfærd, Marie Wegner Hove. Hun har taget plads på kontoret i Bruxelles, hvorfra hun skal være med til at sikre, at Syddanmark får del i EU-tilskudsmulighederne på de to områder.

Sundhed og velfærd er en central del af EU’s politikker og programmer, og det samme gør sig gældende i Syddanmark. Derfor er vi også glade for, at vi i starten af året kunne byde Marie velkommen til kontoret i Bruxelles, hvorfra hun skal være med til at styrke kontorets indsats på områderne. 

“Da jeg så, at Det Syddanske EU-Kontor søgte en EU-konsulent til sundheds- og velfærdsområdet, blev jeg meget begejstret og tænkte, det var lige et job for mig,” siger Marie. 

Marie er kandidat i folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet, og har flere års erfaring med det danske sundhedsvæsen. Hun har blandt andet arbejdet med planlægning og udvikling i sygehusvæsenet i Region Syddanmark, projektarbejde indenfor det social psykiatriske område i Socialstyrelsen.

LÆS OGSÅ: Mød Adam, vores nye kollega på kvalificeret arbejdskraft og uddannelse

Hos Sundhedsstyrelsen har hun senest arbejdet med kommunernes sundhedstilbud til borgere med kroniske sygdomme, samt myndighedsopgaver vedrørende smitsomme sygdomme.

“I samarbejdet med de syddanske aktører, vil jeg kunne trække på min brede viden om og erfaring i at arbejde med sundhed og sundhedsvæsenet både kommunalt, regionalt og nationalt, samt min erfaring i at samarbejde med forskellige aktører, både indenfor sundhedsvæsenet og på tværs af forskellige sektorer,” siger hun.

Mødet med de syddanske aktører

I sensommeren 2022 flyttede Marie til Bruxelles med sin mand og deres 3 børn, da hendes mand havde fået et job i EU-Kommissionen. Marie var på barsel med deres yngste barn, og da han startede i daginstitution, var det tid til at kigge efter et job i Bruxelles.

Det har hun heldigvis fundet her på kontoret, hvor hun glæder sig til at være en del af arbejdet med regionens sundhedsprojekter.

LÆS OGSÅ: Mød vores kollega, Emma

“Jeg ser frem til at udvide min horisont indenfor projektudvikling af innovative sundhedsprojekter i en EU-kontekst. Derudover ser jeg også frem til at møde og få opbygget relationer til relevante samarbejdspartnere og aktører både her i Bruxelles og i Danmark,” siger hun og tilføjer:

“Sidst, men ikke mindst, glæder jeg mig til at lære mine kolleger bedre at kende og samarbejde med dem, og i det hele taget blive en del af en spændende arbejdsplads.”

Vi er glade for at have fået Marie som kollega, og byder hende endnu engang hjerteligt velkommen til kontoret.

Vil du i kontakt med Marie, kan du skrive til hende på mwh@southdenmark.eu.

SDEODots-Blue_EN

South Denmark European Office
Avenue Palmerston 18
B-1000 Bruxelles
info@southdenmark.be

©2023 South Denmark European Office/ Det Syddanske EU-Kontor