Nyheder:

Her er din EU-eventskalender for efteråret 2019

ICT Days

Dette event er en fremragende mulighed for at præsentere og diskutere de vigtigste politiske aktører vedrørende den digitale omstilling af europæisk industri og samfund. Eventet vil ligeledes dække, hvordan EU’s dagsorden vedrørende innovation kan bidrage til denne omstilling.

18.-20. september i Helsinki

European Research and Innovation Days

Her diskuteres og formes det fremtidige landskab for research og innovation. En af de store udfordringer er at levere den næste store omstilling af vores økonomi, samfund og planet, for at sikre en bæredygtig fremtid for borgerne i Europa.

Alle pladser til European Research and Innovation Days er desværre optagede, men store dele af konferencen streames via Europa-Kommissionens hjemmeside.

25.-26. september i Bruxelles

hi Tech & Industry Scandinavia

Skandinaviens førende messe med seks fokuserede messer i én: Automation, Værktøj, Svejsning og Produktionsudstyr, Innovation, Energi, Underleverandører og Logistik. Messen er et samlingspunkt for hele industrien, hvor fokus er på netværk, inspiration og viden.

3. oktober i Herning

Erhvervslivets Digitaliseringsmesse

IT-Branchen og Dansk Erhverv sætter fokus på digitalisering i samarbejde med bl.a. Erhvervsstyrelsen og Kommunernes Landsforening. Denne messe fokuserer på fordelene ved at inddrage digitalisering på et strategisk niveau i virksomheder, offentlige såvel som private.

4. oktober i Odense

European Week of Regions and Cities 2019

European Week of Regions and Cities er et årligt event, hvor alle events og workshops er målrettet EU’s regioner, kommuner og byer.

Programmet er spækket med workshops, oplæg, udstillinger og netværksarrangementer med fokus på regional og lokal udvikling inden for seks temaer: A Greener EU, The Future of EU, A EU Closer to the Citizen, A Smarter EU, A Connected EU, og A Socially Integrated EU.

7. -10. oktober i Bruxelles

Den succesfulde ERC-ansøgning

Her kan du lære at skrive en succesfuld ansøgning, hvor du formidler din forskningsidé og dit CV på den bedste måde, og dermed øge din mulighed for at få en bevilling fra Det Europæiske Forskningsråd (ERC).

5. november i København

RobotBrag

Oplev fremtidens robotter og få inspiration til næste skridt med robotter og automation. Mød et hav af robotleverandører og lær hvordan I kan komme i gang eller videre med robotter i jeres virksomhed.

14. november i Odense

Week of Health and Innovation 2019

WHINN 2019 kigger mod nyskabende teknologier for at finde løsningerne på de nuværende udfordringer i forbindelse med sundhed med fokus på fem hovedområder – Digital Health, Home-based Healthcare, Robots AI & Drones, Easy and Equal Access to Care, og Technology-ready Workforce.

19. -21. november i Odense

Public Policy Design: From Cities to Europe and Back

Dette event er arrangeret af Lille World Design Capital 2020, Det Fælles Forskningscenter i Kommissionen og ERRIN-netværket. Public policy design kan fungere som bindeled mellem borgere, politiske beslutningstagere og innovatorer, og tage skridtet videre fra traditionelle processer vedrørende indsamling og analyse af borgere og brugeres synspunkter.

25. november i Bruxelles

EU Design Days 2019

Med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi er der her mulighed for at udveksle erfaringer omkring bæredygtigt design, cirkulær økonomi og kreativitet. Bliv inspireret af innovative historier fra hele Europa. Eventet er arrangeret af ERRIN i samarbejde med en række regioner.

26. november i Bruxelles

LIFE Long Learning Week

LLLWeek har som mål at skabe en bevidsthed omkring livslang læring som løsning på mange af udfordringerne i vores samfund.

Dette års tema er “Learning Democracy, Values and Participation”, hvor debatter vil være centreret omkring uddannelse og civilsamfundets rolle i at fremme demokrati, og de måder vi lærer om vores samfund.

2. -6. december i Bruxelles

©2019 South Denmark European Office/ Det Syddanske EU-Kontor

Cookies and Privacy Policy