Nyheder:

Det Syddanske EU-Kontor søger konsulent til sundhedsområdet

 • Er du en energisk, dygtig og opsøgende projektudvikler med evner inden for netværk, dialog og fundraising?

 • Brænder du for innovations- og udviklingsprojekter, gerne på sundheds- og socialområdet, og har du lyst til at bo og arbejde i Bruxelles? Så er du måske vores nye kollega på Det Syddanske EU-Kontor.

Stillingen

Du vil blive en del af et team, der arbejder med at sikre EU-finansiering til forsknings- og innovationsprojekter og til projekter til udvikling af sundheds- og socialområdet i Syddanmark. Sammen med dine kollegaer skal du være med til at fremme syddansk deltagelse i europæiske projekter og netværk samt at synliggøre syddanske interesser og styrkepositioner overfor relevante samarbejdspartnere i Bruxelles og Europa. 

Dine centrale arbejdsopgaver

 • Informere og rådgive syddanske aktører om aktuelle EU-tilskudsprogrammer.
 • Opdyrke og vedligeholde kontakter i myndigheder, virksomheder og organisationer på sundheds- og socialområdet i Syddanmark.
 • Matche deres projektidéer med tilskudsmulighederne i EU samt bistå i projektudviklingen og evt. i udarbejdelse af ansøgninger om EU-tilskud.
 • Opdyrke og vedligeholde kontakter, netværk og samarbejdspartnere i Bruxelles og på tværs af EU til gavn for syddanske aktører.
 • Varetage og synliggøre syddanske aktørers interesser i EU gennem aktiv deltagelse i Bruxelles-netværk og -aktiviteter.

Du vil have stor indflydelse på dit arbejde og skal kunne drive dine ansvarsområder selvstændigt. For at varetage stillingen er det en forudsætning, at du er bosat eller bosætter dig i Bruxelles-området. Du må forvente en del rejseaktivitet til fortrinsvis Syddanmark.

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse og gerne erfaring med projektudvikling og -rådgivning. Du er ambitiøs, kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt, og du er i stand til at udvikle dine arbejdsområder. Stillingen kræver, at du er udadvendt, god til at opbygge og vedligeholde netværk i såvel Danmark som i Bruxelles og Europa, og at du kan projektudvikle på selv spæde idéer og følger opgaver til dørs.

Vi søger en ny kollega, der kan sætte kryds ud for flest mulige af følgende erfaringer og kompetencer:

 • Erfaring med projektudvikling (fra ide til projektansøgning) og implementering, herunder at facilitere og koordinere processer med forskellige aktører.
 • Kendskab til EU og europæisk samarbejde, herunder relevante EU-tilskudsordninger.
 • Evnen til at arbejde selvstændigt med samarbejdspartnere, men også til at indgå i teams, der arbejder på tværs af organisationen.
 • Erfaringer med at arbejde på social- og/eller sundhedsområdet i en kommune eller regionalt 
 • Stærke formidlingsevner på både dansk og engelsk.

Din nye arbejdsplads

Det Syddanske EU-Kontor er en forening, der repræsenterer Region Syddanmark og de 22 syddanske kommuner i EU. Du vil få din arbejdsbase på vores hovedkontor midt i EU-kvarteret i Bruxelles i et spændende og internationalt miljø. Her vil du dele kontorrum og dagligdag med p.t. 12 engagerede kolleger. Desuden har vi fem konsulenter med arbejdsbase på forskellige adresser i Syddanmark, herunder én på sundhedsområdet i Regionshuset, som er en del af dit team. De første 2-3 måneder af din ansættelse vil din arbejdsplads være i Regionshuset i Vejle, hvorefter du vil blive udsendt til kontoret i Bruxelles. 

Udover et inspirerende arbejdsmiljø tilbyder vi en konkurrencedygtig løn, der forhandles individuelt i forhold til dine kvalifikationer, baggrund og erfaring.

Søg stillingen

Send din ansøgning samt cv og eventuelle andre relevante bilag senest onsdag d. 29. november 2023 kl. 12 til: ansoegning@southdenmark.eu.

Angiv tydeligt at det er stillingen som konsulent på sundhedsområdet, du søger. 

Samtaler forventes afholdt i uge 49, og vi håber at kunne starte ansættelsen omkring d. 1. februar 2024. 

Mere information

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt direktør Rasmus Anker-Møller på +32 477 780 382 eller ram@southdenmark.eu.

Download jobopslaget som pdf her. 

SDEODots-Blue_EN

South Denmark European Office
Avenue Palmerston 18
B-1000 Bruxelles
info@southdenmark.be

©2023 South Denmark European Office/ Det Syddanske EU-Kontor