Nyheder:

Projektstilling:
Vi søger en konsulent til vores kontor i Bruxelles

 • Er du ny på arbejdsmarkedet eller nyuddannet fra en videregående uddannelse, og har du lyst til at arbejde med innovationsprojekter sammen med offentlige aktører og uddannelsesinstitutioner?

 • Brænder du for at vide mere om EU, og har du lyst til at bringe denne viden videre til aktører i Syddanmark?

 • Har du lyst til at lære, hvordan man laver gode EU-ansøgninger? Så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen

I en to-årig periode – fra d. 1. januar 2024 til d. 31. december 2025 – skal vi gennemføre et pilotprojekt, hvor vi afprøver og evaluerer en ny serviceydelse, der skal tilbydes vores ejerkreds (Region Syddanmark og de 22 kommuner i den syddanske region). I den forbindelse har vi brug for en ekstra kollega. Stillingen er således i første omgang tidsbegrænset til en to-årig periode, men der kan være mulighed for fastansættelse herefter.

Du vil blive en del af vores team, der arbejder med at sikre EU-finansiering til projekter inden for området kvalificeret arbejdskraft og uddannelse. Sammen med dine kollegaer skal du være med til at fremme syddansk deltagelse i europæiske projekter og netværk samt at synliggøre syddanske interesser og styrkepositioner overfor relevante samarbejdspartnere i Bruxelles og Europa. 

Dine centrale arbejdsopgaver

 • Informere og rådgive syddanske aktører om aktuelle EU-tilskudsprogrammer. 
 • Opdyrke kontakter hos uddannelsesinstitutionerne og myndigheder i Syddanmark.
 • Matche deres projektidéer med tilskudsmulighederne i EU.
 • Opdyrke kontakter, netværk og samarbejdspartnere i Bruxelles og på tværs af EU til gavn for syddanske aktører.
 • Varetage og synliggøre syddanske aktørers interesser i EU gennem aktiv deltagelse i Bruxelles-netværk og -aktiviteter.
 • Indgå i ovennævnte pilotprojekt og samarbejde med kollegaerne i teamet om udarbejdelse af konkrete EU-ansøgninger, administration og evaluering af pilotprojektets processer og aktiviteter.

  Du vil indgå i samarbejdet med konsulenterne på kontoret og få ansvar for dine egne områder og aktiviteter. Målet er, at du tilegner dig kompetencer og værktøjer til at arbejde selvstændigt som EU-konsulent. For at varetage stillingen er det en forudsætning, at du er bosat eller bosætter dig i Bruxelles-området. Du må forvente en del rejseaktivitet, fortrinsvis til Syddanmark.

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. inden for samfundsvidenskab. Som person er du ambitiøs og nysgerrig. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt, og at du på sigt er i stand til at udvikle dine arbejdsområder. Stillingen kræver, at du er udadvendt og har mod på at opbygge netværk – både i Danmark og i Bruxelles. Vi forventer også, at du kan begå dig flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Din nye arbejdsplads

Det Syddanske EU-Kontor er en forening, der repræsenterer Region Syddanmark og de 22 syddanske kommuner i EU.

Du vil få din arbejdsbase på vores hovedkontor midt i EU-kvarteret i Bruxelles, kun få skridt fra Europa-Kommissionen i et spændende og internationalt miljø. Her vil du dele kontorrum og dagligdag med p.t. 12 engagerede kolleger. Desuden har vi fire konsulenter med arbejdsbase på forskellige adresser i Syddanmark.

Udover et inspirerende arbejdsmiljø tilbyder vi en konkurrencedygtig løn, der forhandles individuelt i forhold til dine kvalifikationer, baggrund og erfaring.

Søg stillingen

Send din ansøgning samt cv og eventuelle andre relevante bilag senest mandag d. 13. november 2023 til: ansoegning@southdenmark.eu og angiv tydeligt, at det er ”pilotprojektstillingen”, du søger.

Samtaler forventes afholdt i uge 47. Vi håber, at ansættelsen kan starte fra begyndelsen af 2024.

Mere information

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt direktør Rasmus Anker-Møller på +32 477 780 382 eller ram@southdenmark.eu.

Du er også velkommen til at kontakte dine to kommende kollegaer i teamet for kvalificeret arbejdskraft og uddannelse: Henriette Hansen på +32 477 777 615 eller hha@southdenmark.eu eller Jens Bøgetoft Christensen på +32 499 832 367 eller jbc@southdenmark.eu

SDEODots-Blue_EN

South Denmark European Office
Avenue Palmerston 18
B-1000 Bruxelles
info@southdenmark.be

©2023 South Denmark European Office/ Det Syddanske EU-Kontor